Framkalla dina bästa bilder

Personlig inredning. Personliga presenter. Minnen för livet.

Livet är som bäst när det upplevs och näst bäst när det återupplevs. Om och om igen. Vi tycker därför att det ska vara enkelt att skapa kvalitativa framkallningar och fotoprodukter av dina digitala minnen och ögonblick. Vi levererar allt från större inramade bilder till fotoposters i olika format, fotokalendrar, klassiska prints, kylskåpsmagneter, foto-strippar och retro-bilder. Oavsett om du letar efter personliga inredningsdetaljer till hemmet, presenter som verkligen betyder något eller ett fysiskt sätt att samla dina bilder på så är just det vad vi gör bäst. Ladda ner appenAppStore och kom igång direkt. Beställ online i några enkla steg och få leverans inom några få dagar. 

Att framkalla bilder har aldrig varit så enkelt som nu:

Livet pågår hela tiden och består av både de små och de stora ögonblicken. Och det är faktiskt något särskilt med att återuppleva dessa ögonblick genom fysiska framkallningar och prints. Testa själv! Vi tycker att livets bästa stunder förtjänar en plats i livet som inte är ett digitalt lagringsutrymme. 

Alla våra produkter produceras och trycks i Sverige där vi handplockat fotopapper och tryckmetod för att garantera livslång kvalitet på alla våra produkter. När vi producerar lokalt är det lättare för oss att garantera kvalitet, arbetsvillkor och snabba leveranstider. Allt det som vi tycker är viktigt. 

Du hittar samtliga produkter med prisinformation i vår iPhone App på AppStore

fotoposter_tavelvägg_framkalla_app

NYHET! En Fotoposter för varje tillfälle

Välj mellan storlekarna 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50 och 50x70 cm. För varje storlek finns ett urval av 3 olika grids. Lägg till en tavelram eller häng upp den som den är. Detta är en produkt med valmöjligheter! Alla fotoposters trycks på Hahnemühle Pearl 300g fotopapper.  

Från 229kr

 
prints_framkallning_framkalla_fotoprints_appstore

FAVORITEN! Klassiskt framkallade bilder

Våra klassiska fotoframkallningar finns i storlekarna 10x10, 10x13 och 10x15 cm. Lägg till en Memory Box och skapa härliga samlingar eller ge bort livets bästa stunder som present. Du kan också använda din Memory Box som fotoställ. Alla prints framkallas på Fujifilm Supreme HD Lustre matt fotopapper. 

Från 100kr

 

NYHET! Inramningar i 6 olika storlekar

Dekorera ditt hem med bilder, ge bort en unik present eller skapa en fotovägg med dina personliga bilder. 

- Storlekar ramar: 30x3030x4040x4040x5050x50 och 50x70

- Levereras inramade och klara

- Tavelramar i hög kvalitet. Välj mellan svart, vit och ek

- Välj mellan svart/vit passepartout eller full bleed print

- Riktigt glas i alla fotoramar

- Baksidor tejpade med syrafri tejp

Från 399kr

 

PRESENT-TIPS! Retrobilder + Memory Box

Våra Retro Prints framkallas på klassiskt fotopapper i högsta kvalitet och levereras alltid i en Memory Box tillsammans med ett från/till-kort. Det betyder att de levereras redo att ges bort . En perfekt present till dig själv eller någon du tycker mycket om. Välj mellan 20, 40 och 80 st bilder. 

Från 229kr

 

STORSÄLJARE! Kylskåpsmagneter

Fyll kylskåpet med kärlek. Fotomagneterna leveras som en platta om 9st i storlek 5x5cm styck. Framkallade magneter är en perfekt sista minuten present likväl som en genomtänkt och personlig present. 

169kr

 
photostrips_fotoprints_bås

KLASSIKERN! Photo Strips

Med inspiration från det klassiska fotobåset och oändliga möjligheter: Skapa roliga inbjudningar, häng upp dem på väggen, ge bort tillsammans med en bok som ett personligt bokmärke för en personlig present, rama in, gör det till ett tackkort, dekorera ditt paket eller skicka en högtidlig hälsning som exempelvis julkort...

169kr

 
presentkort_framkallaning_framkalla_appstore

PRESENT-TIPS! Presentkort

Svårt att bestämma dig? Köp ett presentkort och låt den lyckliga få både välja, skapa och uppleva själv. Då blir det verkligen en personlig present.

Från 300kr

 

 

Snabb leverans av dina framkallade bilder

Vi printar varje vardag och levererar inom 3-7 arbetsdagar. Beställer du inom Sverige och vill ha det levererat inom Sverige tar det oftast kortare tid än så. Vi skickar våra produkter med Post Nord. 

Har du inte appen än? Inga problem:

Inramningar, inredning & personliga presenter

Vi introducerar nu en förfinad serie av inramade bilder så att du enkelt och smidigt kan designa storslagna foto- och tavelväggar med dina egna, personliga bilder. Ett koncept som gör det möjligt att skapa personlig inredning till hemmet med livet bästa ögonblick som inspiration. En Framed Print är också den perfekta personliga presenten för dig som vill ge bort något som verkligen betyder något. 

Skapa fotoväggar från dina egna bilder. Berätta en historia om dina barn, ditt bröllop eller oförglömlig semester. Eller skapa konst av dina mer konceptuella bilder om det är vad du gör bäst. Välj mellan olika passepartouter eller full bleed och sätt din prägel på det hela genom att välja motiv fritt från dina arkiv. Allt är möjligt. 

 

Förfinad kvalitet

När du investerar i en vägg av minnen och fotokonst är det viktigt för oss att bilderna kan stå sig livet ut. Därför har vi valt den bästa print-metod marknaden har att erbjuda, våra ramar är alla gjorda i Sverige i högkvalitativt trä och vi använder riktigt glas istället för plexi. 

frames_framedprints_webben.jpg

Ramfärger

Alla ramar är tillverkade i Sverige från högkvalitativt trä och levereras i vitt, svart eller ek. 

full_bleed_framed_prints_webben.jpg

Full bleed

Tycker du bättre om när bilderna fyller hela ramen? Eller vill du mixa upp uttrycket? Välj full bleed för en full print. 

taped_framedprints_webben.jpg

Tejpade baksidor

Vi är stolta över det vi gör och det hantverk vi producerar, så vi vill såklart att dina minnen ska hålla livet ut. Därför levererar vi bara produkter av högsta kvalitet och tejpar alla baksidor med syrafri tejp, precis som på ett museum.

passepartout_framedprints_webben.jpg

Passepartout

Vi använder endast högkvalitativ, syrafri passepartout. Välj mellan en klassisk vit eller en trendig svart. 

realglass_framedprints_webben.jpg

Riktigt glas

Alla inramningar omsluts av riktigt glas istället för plexi. Detta ger en härlig tyngd till din tavla. 

Val och detaljer 

Papperskvalitet: Hahnemühle 310 gram Pearl, halvmatt fotopapper.

Teknik: Syrafritt 400 grams papper på insidan av baksidan, tejpat med syrafri tejp. Riktigt glas. 

Rammaterial och färger: Svensks fotoramar i svart, vitt eller ek. 

Storlekar tavelramar: 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50, 50x70. Alla storlekar är 20mm djupa och 15mm breda.

Alternativ för inramning: Syrafri passepartout i svart eller vit, alternativt full bleed. 


Inspireras av vår kreativa community

Hitta inspiration och tips hos vår community som representerar olika livsberättelser med varierad stil och unika uttryck. Den gemensamma nämnaren är våra produkter som ramverk, alla producerade med samma genuina kvalitet, teknik och passion. 

Börja skapa

Bestäm dig för en vägg och börja skissa på din personliga berättelse. Låt det sedan växa fram en unik, snygg, intressant och personlig fotovägg från de bilder du själv älskar. Beställ online via appen och få dina bilder levererade inramade och klara att hängas upp direkt. Inget krångel!

 

Saknar du appen? Inga problem:

Framing Life

Livet är alltid bäst när det levs, men näst bäst när  det återupplevs. Därför tycker vi att det ska vara enkelt att skapa framkallningar och fotoprodukter i högsta kvalitet av dina fotograferade minnen och bilder. 

Oavsett om du vill inreda ditt hem med personliga detaljer, ge bort de bästa av minnen eller samla bilder i en Memory Box så är det just det vi gör bäst. Och det är enkelt - ladda ner appen och börja framkalla dina bästa bilder. 

Prints i högsta kvalitet, tryckta i Sverige 

Alla våra produkter printas och produceras i Sverige  och vi är stolta över att vi handplockat papper och printmetod för att säkerställa livslång kvalitet i alla våra printade produkter. När vi producerar lokalt kan vi garantera kvalitet, arbetsvillkor och snabb leverans. Allt det som vi tycker är viktigt!

 

Kontakta oss

 

Vi är stolta över det vi gör och uppskattar därför extra mycket att du säger till om något blivit fel, om du inte är helt nöjd eller om du har andra synpunkter och tankar. Det gör du bäst på:

 hello@framkalla.com

Söker du inspiration kring vad du kan göra med våra fotoprodukter? Följ oss på Instagram @framkalla och läs mer på vår blogg

 

Inspireras av vårt kreativa community på Instagram @framkalla. Använd #Framkalla & #FramingLife för att inspirera och inspireras.