En bebis, tusen ansiktsuttryck — 5 steg för hur din bebis utveckling blir till fotoposter

De växer upp så fort och den ena dagen är aldrig den andra lik. Från första ögonkontakten, till första leendet, första skrattet och ja, första allt. Att dokumentera din bebis utveckling är minnen för livet. En påminnelse om dess utveckling och en påminnelse om hur varje litet ansiktsuttryck kan bidra till den största av glädje, varje dag. Så dokumentera din bebis med din mobil och låt sedan dina favoriter bli till fotoposters och oändliga lyckopiller att värma ditt hem med. Här är våra 5 bästa tips för hur din bebis alla känslor blir till en stilfull, härlig och värmande poster.

Please, I’d like to read this article in English!

framkalla-poster-bebis-bilder.jpg
 

1. Prata och lek med din bebis

framkalla-baby-poster-bilder-foton-minnen-familjeliv.gif

Och låt det ta tid. På så sätt blir bebis avslappnad och har lättare till skratt, tankar och annat som skapar en poster full av liv. Och det blir dessutom en mysig och rolig stund tillsammans.

2. Fotografera en bildserie rakt uppifrån

Och du skapar automatiskt ett enhetligt uttryck samtidigt som du lätt får bra kontakt med din bebis i detta perspektiv. Alltså ett ypperligt sätt att fånga livets alla ansiktsuttryck på. Genom att ta bilderna vid samma tidpunkt blir det automatiskt en fin serie som bibehåller ett liknande ljus och du behöver inte lägga så mycket tid på redigering. Ett tips dock är att applicera ett filter för ett lite mjukare och mer bearbetat intryck. Telefonens inbyggda filter brukar kunna göra underverk i ett klick.

3. Färgmatcha filt och kläder

Och din poster blir automatiskt enhetlig, genomtänkt och lika snygg som glädjande. Det är också en faktor som bidrar till att bilderna inte behöver särskilt mycket redigering för att få ett sammanhängande uttryck.

framkalla-bilder-bebis-poster.png
 

4. Välj ut dina favoriter & samla dem i en mapp

Och du hittar dem snabbt och lätt när det är dags för framkallning. Samtidigt får du en bra överblick av flödet och ser vilka som passar bra ihop. Döp din mapp till något du tycker passar och fyll på den med tiden.

framkalla-baby-bilder-iphone-poster.png
 

5. Bygg på din samling över tid genom att skapa flera posters

Och du har plötsligt en hel serie posters som återberättar en bebis från liten till lite större. Ett magiskt sätt att ta tillvara på den där tiden som alltid passerar för fort. Tänk så enkelt att skapa något så personligt, meningsfullt och värmande.

framkalla-foto-poster-bebis-bilder-iphone-android.jpg

Vill du ha fler tips på hur du ger nytt liv åt dina minnen genom att skapa härliga posters? Läs vår guide till hur din graviditet blir till poster och våra 3 bästa tips för hur du skapar en visuellt sammanhängande fotoposter.

 

Har du inte appen än? Inga problem: