Hur berättar du ditt 2018? Våra 3 bästa sätt att framkalla ett år i bilder:

2018 lider mot sitt slut och vi börjar sakta men säkert fundera över året som gått. Vi minns det fina, det jobbiga, det ledsamma, det extremt roliga och härliga. Så vad är bättre än att samla och framkalla årets alla ögonblick? Arkivera det i Memory Boxar, skapa en personlig poster eller låt dina bästa stunder från 2018 bli grunden i 2019 års fotokalender. Här presenterar vi våra 3 favoriter. Hitta din och ditt framtida jag kommer att tacka dig!

Please, I’d like to read this article in English!

Memory Boxar, klassiska prints och inramningar - hur berättar du om ditt 2018?

Memory Boxar, klassiska prints och inramningar - hur berättar du om ditt 2018?

 


Favorit nr. 1 — Fotokalender x3 och ett år i bilder

Ett nytt år betyder en ny kalender. Återberätta ditt 2018 i bilder genom att låta de 12 bästa följa med in i 2019 års fotokalender. Och ja, vi har äntligen utökat vårt sortiment av kalendrar och kan stolt presentera två helt nya versioner. Väggkalendern är en exklusiv version av en klassiker. Med folierade detaljer, en spiral i koppar och FCS-märkt papper i grövre struktur som både känns lyxig och samtidigt är lätt att skriva på. Riv av varje månads bild när den gått låt den istället bli till en fotoposter i A4-format. Länge leve livets bästa stunder!

Väggkalender på FCS Mohawk Egg Shell papper

Väggkalender på FCS Mohawk Egg Shell papper

I samma serie har vi också släppt årets nyhet Björkställ + Kalenderkort. Samma härliga papper, men med en annorlunda utformning. Låt dina kalenderkort stå på display i ett stilrent björkställ med trä från Dalarna. Och vet du? När året är slut du enkelt skära av datumdelen på korten och ditt kalenderkort har plötsligt blivit en separat bild. Skriv en hälsning på baksidan och ge bort, sätt upp på väggen eller fyll ett fotoalbum. På baksidan av korten hittar du skärmärken, för det ska ju vara lätt att hitta flera användningsområden åt samma sak, tycker vi. Inför 2020 då? Då släpper vi ett re-fill paket så att du kan sätta en ny kalender i samma kloss. Trippelt bra!

Björkställ + Kalenderkort

Björkställ + Kalenderkort

Eller så kanske du helt enkelt gillar vår klassiker Poster-kalendern och önskar uppdatera 2018-års version till årets? Vilken din favorit än må vara så kommer den skänka glädje varje dag, hela 2019. Tiden är inne för ett nytt år i bilder.

Posterkalender 2019

Posterkalender 2019

 

Favorit nr. 2 — Fotopostern, alla favoriter på samma ställe

Skapa posters med olika teman, så som semestern, hösten eller familjen, eller blanda hejvilt från livets alla stunder. Välj mellan olika storlekar och grids och framkalla en poster som berättar sagan om ditt liv. Lägg till en ram och din poster är klar att pryda ett rum direkt. Vill du ha tips på hur du skapar en visuellt sammanhängande poster? Läs vår guide om hur du skapar en snygg fotoposter.

Fotoposters i olika grids och storlek

Fotoposters i olika grids och storlek

Lägg till en ram och välj mellan vit, svart eller ek

Lägg till en ram och välj mellan vit, svart eller ek

 

Favorit nr. 3 — Framkalla bilder för att arkivera och samla årets bästa ögonblick i Memory Boxar

Sammanfatta året i bilder och samla i Memory Boxar

Sammanfatta året i bilder och samla i Memory Boxar

Har du en kamerarulle full av tusentals bilder från det gångna året? Tänkte väl det. Och älskar du känslan av att bläddra igenom dina bilder i handen, precis som förr i tiden? Tänkte väl det. Här är en idé: Framkalla hela ditt 2018 som klassiska prints och samla dem i olika Memory Boxar med olika teman. För du vet väl att våra arkiverings-kort alltid medföljer i alla lådor, helt kostnadsfritt? För vi tror på att det ska vara lätt att ta hand om det finaste en har, våra minnen.

Låt dina Memory Boxar stå framme och skapa personliga inredningsdetaljer med dem och dina bilder

Låt dina Memory Boxar stå framme och skapa personliga inredningsdetaljer med dem och dina bilder

 

Vi tror på att livet är bäst när det upplevs, men näst bäst när det återupplevs. Så gör ditt framtida jag en tjänst och framkalla livets stora och små ögonblick från året som gått. Kanske en ny tradition för mellandagarna? Det har det blivit för oss i alla fall… God fortsättning!

 

Har du inte appen? Inga problem: