Årets mest personliga julklapp är framkallad:

Julen närmar sig bestämt och vi tycker det är hög tid att börja planera årets mest personliga julklapp. För livet är bäst när det levs men näst bäst när det återupplevs. Så varför inte ge bort de allra bästa av minnen och ögonblick? En garanterat uppskattad klapp, oavsett vem du ger den till. Här presenterar vi våra favoriter.

Please, I’d like to read this article in English!

 

1. En fotoposter full av allt och alla en älskar

Samla de bästa bilderna från semestern, det första året tillsammans eller vad som än passar för just dig på ett och samma ställe. Fotopostern är en tidlös favorit som sprider glädje hela vägen till nästa jul. Lägg till en ram och din poster är klar att pryda en vägg direkt. Vill du ha tips på hur du skapar en snygg fotoposter? Vi har samlat våra 3 bästa tips här.

 

2. En Memory Box full av minnen

En liten låda med enorm betydelse. Framkalla alla favoritbilder och samla de i en Memory Box. Det bästa av allt? Lådan är så fin att du inte ens behöver slå in den. Knyt ett sidenband runt den och ge bort med God Jul-kortet som medföljer gratis.

 

3. Inramade ögonblick

De bästa av minnen förtjänar en plats i rampljuset. Välj mellan olika storlekar, ramfärger och passepartouter, addera din bild och du får din gåva levererad inramad och klar att ge bort. En riktigt lyxig klapp!

 

4. Björkställ + Retroprints

NYHET! Stora minnen i litet format förtjänar också att synas. Därför har vi tagit fram vårt Björkställ gjort i trä från Dalarna. Med varje ställ medföljer 25 Retro Prints som fylls med era livsberättelser. Bläddra mellan bilderna och låt varje dag berätta om ett nytt minne. Stilfullt och kärleksfullt på samma gång!

 

5. Poster Calendar 2019

Posterkalendern för 2019 är äntligen här. Berätta om ett år i bilder. Det är den perfekta gåvan till dig själv, mor- och farföräldrar, syskon, vänner… Ja, alla! Lägg till en ram och kalendern är redo att hängas upp direkt.

 
framkalla-julklapp-tips

Tänk så enkelt att skapa något så betydelsefullt!

Med varje beställning medföljer ett “Merry Christmas to/from”-kort helt gratis så att du enkelt kan ge bort din klapp. Öppna appen och hitta din/dina favoriter!


Har du inte appen än? Inga problem: