Skulle du rekommendera oss? Då kan du hänga med när vårt Rekommendationsprogram växer:

Vi tror på riktigt snack. Alltså, att bra tips kommer från dem som vet vad de pratar om. Faktum är att vi kan prata i oändlighet om våra produkter och hur mycket vi älskar dem — de är ju våra. Men det som verkligen betyder något är såklart vad våra användare av både app och fysiska framkallningar tycker. Som du själv och alla andra vi har den äran att föreviga minnen åt. Vi tänker att gillar du oss är sannolikheten stor att också dina vänner gör det. För vem gillar inte personlig inredning, personliga presenter och framkallade minnen? Vi tror därför på att göra det lätt att tipsa samtidigt som det gynnar alla — därför introducerar vi här Framkallas nya Rekommendationsprogram.

Please, I’d like to read this article in English!

Vad innebär Framkallas Rekommendationsprogram då?

Jo, det betyder kort att när du har skapat en profil i appen kan du i ett knapptryck dela en kod kopplad till ditt Framkalla-konto med alla dina vänner. Denna kod ger dem 25% rabatt på ett helt köp hos oss. Och när de använder din kod får du såklart något tillbaka — 25 SEK/NOK trillar automatiskt in på ditt Framkalla-konto VARJE gång din unika kod används. Framkalla-pengar som du sedan kan använda för nya framkallningar av livets bästa stunder — eller varför inte ge bort till någon du tycker förtjänar lite framkallning? Koden är inte personligt kopplad till dig för vi tror på möjligheten att ge.

 

Så här går det till

För att sprida ordet, ge dina vänner en härlig rabatt och samtidigt tjäna pengar på ditt Framkalla-konto gör du som följer:

  1. Registrera/Logga in på ditt Framkalla-konto i appen

  2. Välj “Bjud in dina vänner till Framkalla!” i drop-down menyn

  3. Dina vänner får 25% rabatt på sitt första köp

  4. Du får 25 SEK på ditt Framkalla-konto för framtida framkallning varje gång din rekommendations-kod används

framkalla-rekommendations-program.gif
framkalla-rekommendationsprogram-prints.png

Och förresten — Ju fler desto roligare! Du kan såklart dela koden med så många du vill, när du vill!  Ladda ner appen nu: