Halva året, halva kalendern - så återanvänder du månaderna som gått:

Tycker du, precis som vi, att det är tråkigt att bara kassera din kalender i takt med att året går och månaderna avlöser varandra? Högst orimligt, eller hur!? Därför vill vi visa på hur du enkelt kan ta tillvara på de kalenderblad som gjort sitt datum-mässigt, men för den sakens skull inte tidsmässigt. Har du ingen kalender? Ingen fara - halva året betyder halva priset. Juni ut får du 50% rabatt på din nya väggkalender så länge lagret räcker…

Please, I’d like to read this article in English!

framkalla-foto-kalender-vägg-framkallning-prints

"Men vad gör jag med de månader som redan varit?" 

Från kalenderblad till print

För att återanvända månaderna som redan gått klipper/skär du enkelt bort spiralmärkena och vips har du en poster/print att rama in eller pryda en vägg med precis som det är. Allt du behöver är en sax eller skärkniv och eventuell spik/häftmassa/ram för att dekorera en vägg.

1. Dra loss månadens bild från spiralen.

2. Klipp bort spiralmärkena. Ett tips är att använda en linjal för att dra ett försiktigt streck längs spiralkanten så att det är lättare att klippa rakt. Har du en skär-matta med skärkniv är det såklart ännu bättre.

framkalla-fotokalender-återanvänd

3. Dekorera med ditt print precis som det är genom att behålla spikhålet:

fk-halvaårethalvapriset-nl-3.jpg

Eller rama in det och låt din kalender succesivt förvandlas till en tavelvägg:

framkalla-bilder-fotokalender-tavelvägg

Eller experimentera med format genom att anpassa klipp/skärning. Använd en penna för att lägga till ett skriftligt minne eller skriva en hälsning.

framkalla-kalender-bilder-återanvänd-prints

Möjligheterna är oändliga, konceptet enkelt! Berätta först om ett år i bilder, låt sedan dina minnen leva vidare in i en ny tid, på nya sätt. Tänk så enkelt att återanvända ett liv i bilder. Och inte bara det, här är två andra bra saker värda att veta om våra kalendrar:

+ FCS miljömärkning

Din väggkalender printas på FCS-märkt papper. En märkning som innebär ett arbete mot ett mer miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. Bland annat innebär de att märkningen tar hänsyn till djur- och växtarter, att säkra sunda arbetsvillkor för de som arbetar i skogarna, urfolks rättigheter samt skogens möjlighet till återhämtning och framtida möjlighet att bära skog. 

+ 100% svenskt

Din väggkalender är 100% producerad i Sverige. Det innebär att vi kan säkra goda arbetsvillkor, kortare transporter och kvalitet.

 

Har du inte appen? Inga problem: