Vårt community tipsar: Årets mest personliga julklappar

Julen närmar sig med stormsteg och deadline för årets mest personliga julklapp likaså. Men ensam är inte stark och julen är en tid för gemenskap så vi vill självklart veta hur vårt community tänker kring julen och gåvor och bad dem därför inspirera och tipsa om hur de skapar årets mest personliga julklappar. Och vi älskar det!

Please, I’d like to read this article in English.

@comakihl samlar ögonblick i Memory Boxar och Björkställ

Marte Kihl kommer från Oslo och är en kreatör uti fingerspetsarna. Här ger hon oss sina fina tankar kring julklappar, minnen och allt det betyder. Så här säger hon:

“Julen närmar sig och då är det dags att plocka fram alla härliga minnen från året som gått. Och det bästa sättet att föreviga dem på är att framkalla dem…

Foto:  @comakihl

Foto: @comakihl

“En liten box med stor betydelse — Varje jul beställer jag Retro Prints med tillhörande Memory Box från Framkalla, för jag vet att de blir mycket uppskattade. Jag ger dem till familj och nära vänner. Små minnen från året som gått.

Foto:  @comakihl

Foto: @comakihl

“Jag har också beställt ett Björkställ som bilderna kan stå i där det medföljer 25 st Retro Prints. Stora minnen i litet format förtjänar också att synas! Bjärkställen är perfekta att ha stående framme, där du själv byter till den bild du vill ska synas för stunden.

Foto:  @comakihl

Foto: @comakihl

Tycker du liksom vi att detta är en helt fantastisk julklapp? Beställ en Memory Box eller ett Björkställ med Retro Prints du med. Och vet du, med varje beställning medföljer ett Merry Christmas-kort, så inte ens det behöver du tänka på. Meningsfulla gåvor i några få enkla steg.

Vill du veta mer om Marthe? Följ henne på Instagram och ta en titt på hennes blogg.

 

@rasing.two.wildlings ramar in ett alldeles särskilt ögonblick med en Framed Print

Cecilia är en storyteller med fingerspetskänsla för allt som rör detaljer. Se bara hur hon komponerat en Framed Print med svart passepartout och svart ram tillsammans med ett svartvitt foto. Stilrent, edgy och varmt på samma gång.

“De personligaste julklapparna är de mest uppskattade. Varje år framkallar vi en bild på Charlie. I år är Otis också med. Våra två busfrön vackert inramade i kvadrat. Ibland är det enkla också det finaste.

Har du också minnen att rama in och glädja någon speciell med? Skapa en Framed Print (eller flera) och ge bort något som verkligen betyder något!

Vill du veta med om Cecilia? Följ hennes visuella värld på Instagram.

 

@sanna.emelie ger bort och dekorera med framkallade bilder

Sanna är liksom föregående kvinnor en magisk kreatör med känsla för färg, form och bild. Till jul har hon valt att framkalla en massa minnen.

“Äntligen har jag framkallat lite foton, sådana som betyder massor och som bara funnits på telefonen innan. Nu ska de sättas fast på julklappar, ramas in och finnas i album. Minnen på papper, det bästa som finns.

Blir du också sugen på att framkalla bilder att dekorera med eller ge bort som årets mest personliga julklapp? Framkalla klassiska prints direkt i appen.

Vill du veta mer om Sanna? Följ hennes sagolika värld på Instagram.

 

@guttenogstrikkemor dekorerar klapparna med minnen och personlighet

Pia Marlene är en norsk designer som skapar det mest magiska stickade ting. I år, liksom alltid, dekorerar hon sina klappar med Photo Strips.

“Årets kort på klapparna är liksom förra året, personliga och riktigt söta. Du skapar de väldigt enkelt i Framkallas app.

Vill du också dekorera dina klappar med personlighet och kärlek? Det är enkelt - skapa egna Photo Strips genom att blanda dina bästa bilder med våra färdiga ClipArts från galleriet i appen. För att hjälpa dig har vi satt ihop en guide för hur du i några enkla steg skapar unika Photo Strips till jul.

Vill du veta mer om Pia? Följ med i hennes skapande värld på Instagram eller ta en titt på hennes hemsida.

Tänk så enkelt att skapa något så meningsfullt!

Har du inte appen än? Inga problem: