3 anledningar till varför vi älskar en Memory Box full av framkallade bilder:

Please, I'd like to read this article in english!

Den är puderrosa, den är ljuvlig, den är praktisk och alla älskar den. Så här är en kort introduktion till hur du kan använda en Memory Box full av framkallade bilder.

 

1. Den perfekta personliga presenten 

present_tips_framkalla_bilder_appstore.jpg

Vad är finare än att ge bort något som verkligen betyder något? En Memory Box full av framkallade minnen är garanterat en present som uppskattas av de allra flesta just för att den är 100% personlig. Varje låda levereras dessutom med ett från/till-kort så att du enkelt kan ge bort den precis som den är. Stilfull i all sin enkelhet. Allt du behöver göra är att signera kortet. 

 

2.  Den tidlösa hårddisken

arkivera_framkalla_bilder_iphone.jpg

Vad händer om du tappar bort din telefon eller om din hårddisk kraschar eller om någon hackar din molnlagring? 2000-talets största skräck är kanske just den att förlora allt som finns lagrat i den digitala sfären. Så se till att ge dina bilder liv genom att framkalla dem och förvara dem i den tidlösa Memory Boxen. Då vet du vart de finns och de är alltid nära till hands. Med varje Memory Box följer ett arkiveringskort där du kan notera plats och år för att försäkra en snabb och smidig resa bakåt i tiden varje gång du öppnar din låda.

 

3. Den delikata inredningsdetaljen

inreding_framkallade_bilder_tips.jpg

När du inte tittar på dina arkiverade bilder gör sig boxarna perfekt på en hylla, bänk eller byrå. De är lätta att plocka upp och öppna samtidigt som de är fantastiskt fina i sig själva.

 

Vi behöver inte säga så mycket mer än så. En Memory Box full av bilder är svaret på så mycket... 

Har du inte appen än? Inga problem: