"Photo Wall by" - En tavelvägg som är 100% du:

Inspireras av vårt kreativa community och skapa en egen fotovägg du med

Please, I’d like to read this article in english.

Om du följt med på sociala medier i det sista har du kanske noterat trenden kring tavelväggar, fotokonst och inramade bilder!? Alla har dem, alla vill ha dem. Och vi älskar det! Men lika mycket som vi älskar det är där också något vi saknar: personlighet. Lösning? Att ta konceptet tavelvägg till en ny nivå genom att möjliggöra att få dina egna bilder upp på väggen. Gör det med hjälp av våra Framed Prints


Mixa upp med de tavlor du redan har eller sätt ihop en kombination helt baserad på dina egna minnen och ögonblick. Och gör det i några enkla steg i appen och få hem dina bilder levererade inramade klara. 

framedprints_inramning_tavelvägg_framkalla

För dig, av dig, till dig

Våra produkter blir till tack vare dig och det är inte förrän du fyllt vårt ramverk med dina minnen, upplevelser och ögonblick som upplevelsen av dem blir total. Därför vill vi dedikera hela detta inlägg till vårt kreativa, unika och inspirerande community. Så börja läsa för att inspireras. En fotovägg 100% skapad av dig är närmre än du kanske tror... 

 

Photo wall by @attvaranagonsfru

I Ystad hittar vi fotograf och bloggare Emma, en inspirerande kvinna vars kreativa, hemtrevliga och lekfulla bostad är en livfull oas. Fotoväggen representerar hennes stil, smak och personliga liv. En kombination lika snygg som den är intressant. 

attvaranagonsfru_tavelvägg_framkalla_appstore

"För att skapa en mer sammanhållen tavelvägg så valde jag samma färg på ram och passepartout. Jag gillar annars när det spretar lite, men här kommer det ändå mixas upp med annat och då tyckte jag att nån form av enhetlighet vore bra."

attvaranagonsfru_tavelvägg_framkalla

Emma valde att mixa fotokonst med personliga bilder i de olika ramstorlekarna 30x30, 30x40, 40x40 och 50x70 cm. Vi älskar hur denna kreation utstrålar personlighet och karaktär när den kombineras med hennes livfulla interiör och underbara färger på möbler, textilier och vägg. Personlig inredning när den är som bäst helt enkelt. 

Läs mer om hennes fotovägg på hennes blogg

 

Photo wall by @astridm.interior

I Bergen, Norge hittar vi ett ljust, skandinaviskt och smakfullt inrett hem hos Astrid. Stilrent men med en högst personligt touch och känsla. Förra året sa hon ja till sin stora kärlek och vad är bättre än att återuppleva denna dag om och om igen genom en visuell berättelse på väggen? Se, njut, inspireras... 

astridminterior_fotovägg_photowall_framkalla

"Jag älskar bilderna och det är verkligen något magiskt över att få se på bilderna från vårt bröllop varje dag. Jag beställde direkt i appen, superenkelt, och fick tavlorna levererade inramade och klara att hängas direkt."

astridminterior_framkalla_tavelvägg

Vi verkligen älskar det enkla men ändå kraftfulla sätt att hänga tavlorna i en tavelformation. Det kommunicerar med betraktaren på ett intressant sätt samtidigt som det lyfter rummet (bokstavligen) och dess personlighet. 

 

Photo Wall by @tfreiij

Tove är en av våra favoritfotografer och en mästare när det kommer till bildkomposition. Hennes arbete syns ofta på våra plattformar och används i många av de produktbilder vi kommunicerar. De fantastiska Stockholmsbilderna är bl.a. hennes verk. Vi älskar hennes konstnärliga uttryck och den känsla hon lyckas fånga som omgivning med. Hennes sätt att kuratera en tavelvägg på golvet är inget undantag. 

tovefreiij_framkalla_fotovägg_tavelvägg

Tove gav visuell magi till sitt hem genom att kombinera våra Framed Prints med klassiska framkallningar och en blandning av konstverk. Resultatet blir personligt, intressant, arty och snyggt. Vill du inspireras mer av Tove? Följ henne på Instagram och läs vår tidigare artikel där vi pratar med henne om att framkalla Instagram och varför hon gör det

 

Photo wall by @aimforhappiness

Utanför Oslo inspireras vi av Jannicke och hennes färgstarka hem med oslagbar utsikt och härliga familjeberättelser. Som både fotograf och inredningskonsult kombinerar hon det personliga med det professionella i alla hennes inramade berättelser och med den finess hon kuraterar dem på väggen. 

aimforhappiness_jannikevalen_framkalla_tavelvägg_appstore

"Sovrummet är min favoritplats i huset. Det är magiskt att vakna upp till att solljuset dränker havet utanför. Atmosfären i rummet är precis så som jag önskar för ett sovrum men det fick verkligen den där sista och viktiga personliga touchen med alla dessa underbara minnen på väggen. Vi valde vita ramar med vit passepartout för att det poppar så snyggt mot den grönblå väggen.

jannicke_valen_Aimforhappiness_inramning_tavelvägg_template

Jannicke använder inte bara våra inramade bilder för att skapa personliga tavelväggar i hemmet, utan också för att framkalla och rama in fotokonst via hennes företag @aimforart. Vi hade ett litet samtal med Jannicke tidigare i år om hur en skapar en livsstil baserad på passion, färg och frilansarbete. Läs hennes berättlser Aim for Happines, Aim for art.

Vil du veta mer om hennes tankar kring tavelväggar och inramade fotografier? Läs hennes blogginlägg och låt dig inspireras.  

 

Photo wall by @itskjakobsen

I Norge har fotograf Karoline skapat en personlig fotovägg i hennes matrum med hjälp av hennes bästa familjeminnen. 

karolinejakobsen_framkalla_tavelvägg_gallerywall_

"Jag älskar verkligen tavelväggen i vårt matrum och också det faktum att den skapades så enkelt, i några få steg direkt i appen. Det är ett otroligt lätt sätt att föreviga några av våra absolut finaste stunder i livet och samtidigt bli påminda om dem varje dag."

karolinejakobsen_framkalla_tavelvägg_framedprints_wallart

Karoline leker med olika storlekar på ramar på ett smakfull och inspirerande sätt. Genom att konsekvent använda svartvita bilder, vit passepartout och svarta ramar blir hennes tavelväg enhetligt, snygg och lekfull på samma gång. 


Vill du veta mer om våra Framed Prints? Ta en titt här eller börja skapa din personliga tavelvägg direkt. För att hjälpa dig en bit på vägen vill vi erbjuda KÖP 4 BETALA BARA FÖR 3 på alla våra Framed Prints. Inga ursäkter! 

 
 

Har du inte appen än? Inga problem: