Gör plats åt det som verkligen betyder något

Vi har alla berättelser värda att berätta och vad passar bättre än att framhäva livets alla ögonblick i print? Livet händer hela tiden och med våra telefoner ständigt närvarande har det aldrig varit enklare att dokumentera varje litet ögonblick. Helt fantastiskt men också lite stressande. För hur ofta tar vi oss egentligen tid att sätta oss och se på alla dessa bilder? Och är det inte ibland lite övermäktigt med alla tusentals ögonblick som bara samlas och lagras i vår digitala sfär? Ta dig istället tid och välj ut de allra bästa av dessa tusentals och gör plats i ditt hem för det som verkligen betyder något. Så framkalla dina bästa stunder och inred ditt hem med dem. Här är 3 av våra favoritsätt att göra det på. Kanske blir det den perfekta gåvan till Fars Dag? Eller en oförglömlig klapp till jul? Till dig själv eller de du älskar mest.

Please, I’d like to read the article in English.

fk-montagemall-magnetlist-fapp-3040-svart.jpg
 

Tips 1. Häng upp ett ögonblick med hjälp av våra nya Posterhängare i svenskt trä

framkalla-poster-plakat-magnetram.jpg

Inramningar i all ära men ibland är känslan av en poster i all sin enkelhet lika tilltalande. Därför lanserar vi nu våra nya Posterhängare. Lister av svenskt trä med starka magneter som håller din poster på plats och får den att falla naturligt. De kommer i storlekarna 30cm och 50cm och i färgerna vit, svart och ek. De är eleganta, tidlösa och praktiska, liksom enkla att montera och hantera om du vill byta ut din poster mot en annan efter ett tag. 

framkalla-posters-magnetram-magnetlist.jpg
framkalla-posters-magnetram-magnetlist-bilder.jpg
framkalla-posters-magnetram-inredningstips-inredningsdetaljer.jpg
 

Tips 2. Framkalla 25 minnen som får turas om att förgylla i ett fotoställ av finaste björk

framkalla-bilder-foto-ställ-prints.jpg

Det må vara litet i sin fysiska form men kärleken det kan rymma är allt för stor att ens kunna ta på. Placera livet i ett björkställ och byt ut första bilden när du känner för det och låt ditt björkställ berätta dina livsberättelser om och om igen. Fotostället är handgjort i Sverige av det finaste björkträet från Dalarna där alla baksidor är stämplade för hand. En liten kloss med stor betydelse som du enkelt placerar vart än du vill i ditt hem, och flyttar runt efter behag. Det bästa av allt? När du har nya livsberättelser att framkalla kan du köpa lösa Retro Prints att byta ut de gamla bilderna med. Bra va!?

framkalla-bilder-iphone-andorid-foroställ-björk.jpg
fk-lifeondisplay-blogg-retros+ställ-3.jpg
 

Tips 3. Rama in livet och skapa en tavelvägg med dina egna bilder

fk-lifeondisplay-blogg-framedprints-1.jpg

Låt dina finaste av minnen ta plats genom att ta konceptet tavelvägg till en helt ny nivå. Mixa upp med de tavlor du redan har eller sätt ihop en kombination helt baserad på dina egna minnen och ögonblick. Och gör det i några enkla steg i appen. Dina tavlor leveras alltid inramade och klara med tejpade baksidor, syrafri passepartout och omslutna av riktigt glas. Så enkelt blir livet till ett hantverk. Lika roligt att skapa som att njuta av.

fk-lifeondisplay-blogg-framedprints-2.jpg
fk-lifeondisplay-blogg-framedprints-3.jpg
 

Tänk så lätt att faktiskt göra plats åt det som verkligen betyder något.

 

Har du inte appen än? Inga problem: