Presenttips: Fira Mors Dag med minnen

Mors Dag närmar sig och vad är finare än att fira med med kärleksfulla minnen? Tala om för en mor vad hon betyder genom att ge bort något som verkligen betyder något. Som en låda, ett fotoställ, en inramning eller en poster full av allt och alla hon älskar. Här är våra bästa tips på gåvor som verkligen betyder något.

 

Tips 1. En favoritbild som poster

Välj ut ett alldeles särskilt ögonblick och låt det bli till ett Fine Art Poster Print, en unik liten gåva full av kärlek. Printad på finaste matt Fine Art Hahnemühle fotopapper 210 gram. Välj mellan 6 olika storlekar från 30x30cm till 50x70cm och framkalla ett speciellt ögonblick på en helt utfallande poster fylld till bredden med glädje. 

framkalla-mors-dag-poster-present
 

Tips 2. Säg det i print

En bild säger mer än 1000 ord men några ord och bilder säger allt. Tala om för en mamma vad hon betyder genom att låta det bli personligt. Vi har sänkt minimum printorder från 25 prints till 10 så att du enkelt kan låta de små minnena skänka stor glädje, på Mors Dag och varje dag.

framkalla-prints-minnen-mors-dag-present.gif
 

Tips 3. En poster full av allt och alla hon älskar

Överraska med en bomb av kärlek - samla era bästa stunder på ett och samma ställe. Rama in, ge bort och låt en mama glädjas varje dag! Vill du veta mer om hur du skapar en snygg poster? Läs våra 3 bästa tips

framkalla-poster-design-foto-bilder-kollage
framkalla-foto-poster-design-present-mors-dag-jpg
 

Tips 4. En Memory Box eller ett björkställ fullt av minnen

Ge bort en låda med minnen istället för choklad eller varför inte låta livets bästa stunder stå framme varje dag i ett björkställ av finaste trä?

framkalla-morsdag-retro-bilder-present-tips.jpg
framkalla-mors-dag-tips-personlig-present
framkalla-mors-dag-tips-personlig-present.jpg
 

Tänk så enkelt att ge bort något så värdefullt.

Har du inte appen än? Inga problem: