Så säger du TACK! med ett framkallat minne

Student-, bröllops- och sommarfestsäsongen är här och lika viktigt som att själva festen blir lyckad, är såklart att du tackar dina gäster för att de kom och gjorde dagen till allt det den blev. Därför har vi satt ihop en liten guide för hur du enkelt skapar personliga, kreativa och kärleksfulla tack-hälsningar, direkt i appen.

fk-tackmedprints-student-remsor-3.jpg

Både våra Retro Prints och Photo Strips gör sig utmärkta som tack-kort. Det fiffigaste av allt är att du antingen kan välja att använda samma bild/bilder på alla prints, eller göra de unika för varje gäst du vill tacka.

 

Tips 1. Säg tack med ett Retro Print

En bild säger mer än 1000 ord. En bild med en liten hälsning säger allt. Har ni haft fest och har kamerarullen full av härliga minnen? Framkalla dem och låt dina gäster få höra hur tacksamma ni är för att just de kom och gjorde er dag till den allra bästa. Skicka unika bilder till varje gäst eller välj att framkalla samma foto flera gånger. Skriv din hälsning på printet med en penna för fotopapper och din hälsning är klar att skicka. Vill du inte skriva för hand? Ingen fara - med hjälp av textverktyget i appen kan du enkelt skriva din hälsning direkt vid beställningen. Sedan är det bara att skicka din hälsning full av kärlek och tacksamhet!

Obs! Kuvert medföljer ej.

Obs! Kuvert medföljer ej.

fk-tackmedprints-student-NL-2.jpg
fk-tackmedprints-student-howto-retros.png

Lägg till en hälsning direkt

Om du hellre lägger till en text direkt i redigeraren vid beställning går det lika bra. Vält då textverktyget (T), skriv din hälsning och välj det typsnitt du tycker passar bäst. Du kan enkelt ge varje print en unik hälsning och ett unikt typsnitt.

 

Tips 2. Säg tack med en Photo Strip

Vill du dela mer än bara en bild? Låt då din hälsning bli till en Photo Strip. Blanda dina bilder från dagen med någon av våra ClipArts och så enkelt blir en Photo Strip den mest personliga tack-hälsningen i ett annorlunda och roligt format.

Obs! Kuvert medföljer ej.

Obs! Kuvert medföljer ej.

fk-tackmedprints-student-remsor-2.jpg
fk-tackmedprints-student-howto-strip.png

Byt plats på bilderna

När du kommer in i redigeraren kommer du upptäcka att bilderna antagligen inte ligger i den ordning du önskar. Du flyttar enkelt runt dina bilder genom att markera två bilder åt gången så att de swopar plats med varandra. Välj att skapa likadan remsor till alla gäster, eller gör varje remsa unik. Det bästa är att du bestämmer helt själv!

Tänk så enkelt att skapa något så betydelsefullt!

 

Har du inte appen? Inga problem: