Jul-tips: Skapa personliga julkort & paketdekorationer

Gör julen extra personlig i år genom att skicka en unik julhälsning eller dekorera dina gåvor med minnen.

Please, I’d like to read this article in English!

personliga-julklappar-julkort-framkallning.jpg

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja tänka på både julhälsningar och klappar. Så vi vill därför återintroducera våra Photo Strips, nyckeln till oändliga kombinationer fulla av värme och personlighet. Kombinera dina bästa bilder och minnen med våra juliga ClipArts och dina julhälsningar är så gott som klara.

Det alternativa och unika julkortet:

Årets julhälsingar väntar på att bli skickade så varför inte skicka en hälsning som skiljer sig från mängden? Våra Photo Strips gör sig väl som julkort samtidigt som de är annorlunda, roliga och nytänkande.

Obs! Kuvert medföljer ej   . Vi rekommenderar DL-kuvert (220x110mm).

Obs! Kuvert medföljer ej. Vi rekommenderar DL-kuvert (220x110mm).

 

Den personliga och kärleksfulla paketdekorationen:

Du kan göra varje Photo Strip i din beställning unik, så det är enkelt att skapa personliga versioner till varje person du önskar överraska med en personlig hälsning på klappen. Kombinera fritt mellan dina egna fotografier och våra inbyggda ClipArts. Bara fantasin sätter gränser.

photodecoration-nl.jpg
fk-jul-använd-photostrip-1.jpg
 

Så här skapar du dina juliga Photo Strips

1. Välj dina bästa bilder från din kamerarulle och kombinera dina favoriter från vår inbyggda ClipArt-bibliotek. Vill du använda samma bild flera gånger håller du bara nere fingret på bilden och ett reglage poppar upp där du kan välja antal.

julkort_framkalla_tips.jpg


2. Komponera dina Photo Strips. Du flyttar enkelt runt bilderna genom att markera de två du vill ska byta plats. Lägg till en liten hälsning längst ner och/eller byt bakgrundsfärg i ett klick:

personliga_julkort_framkalla

Beställ och få dina juliga hälsningar levererade inom ett par dagar. Tänk så enkelt att skapa något så unikt och personligt. God start på juletiden!

 

Har du inte appen än? Inga problem: