Indram Livet

Dekorer med minder. Saml og del. Gaver der betyder mere. 

Livet er bedst når det leves. Næstbedst når det er husket. Vi mener at det skal være nemt at omdanne dine digitale minder til fysiske prints af høj kvalitet. Vi leverer alt fra Store Indrammet Prints, Plakater, Kalenderer og Klassiske Prints til Foto Strimler og Magneter. Uanset om du vil dekorere dit hjem, give værdifulde øjeblikke som gave, indsamle eller blot arkivere dine billeder i Memory Boxes - det er de ting, vi gør bedst. Og det er simpelt. Kom i gang ved at downloade Framkalla App nu

Den bedste billede print service i Skandinavien. Giv liv til dine billeder. Fra din iPhone til dit hjem, med bare få klik, leveret bare på få dage. Kom i gang ved at downloade Framkalla App nu.

Alle vores produkter er printet og produceret i Sverige. Og det er noget, vi er meget stolte af. Når vi producerer lokalt, er det lettere for os at sikre den højeste kvalitet, gode betingelser og hurtig levering. Alt det, vi mener er vigtigt.

Vi har også personligt håndplukket papiret og printnings metoden for at sikre livslang kvalitet på alle vores printede produkter. Vores plakater er printet på Hahnemühle Pearl 300g papir, plakat kalenderen er printet på Hahnemühle Studio 210g trykbar papir. Vores andre prints er printet på Fujifilm Supreme HD Luster mat foto papir.

Alle vores produkter kan findes i vores iPhone App, tilgængelig på Appstore.

 

NYHED! Smukke prints fra genbrugspapir

Livet er en kunst i sig selv, og derfor introducerer vi vores serie med Art Prints. En serie, der er så meget mere end bare prints.

Trykt på høj kvalitet, genbrugt FSC-mærket papir: Mohawk Eggshell I-Tone Ultra White 324g

— Finere papir med struktur og hvide bagsider, der er lette at skrive på (perfekt til personlig hilsen, TAKK!-kort, invitationer eller minder)

— Vælg mellem 3 størrelser: 8x10, 10x10 og 13x18cm

Kommer altid i en smuk æske lavet af genanvendt, ubleget papir. Opret samlinger, giv dem væk eller dekorér dit hjem

Find ud af mere? På bloggen har vi samlet alt hvad du vil vide og mere om vores Art Prints.

Fra 140 kr

En fotoplakat til enhver lejlighed

Fortæl en historie, skab noget visuelt eller ganske enkelt saml dine bedste minder i en plakat. Den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Tilføj en ramme, og den vil være klar til at hænge op straks.

— Leveres i 6 størrelser: 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50 og 50x70

— Vælg mellem 3 udsnit for hver størrelse.

— Printet på Hahnemühle Pearl 300g papir

Fra 190kr

 

EN FAVORIT! Klassiske prints

Klassikeren af alle klassikere. Brug dine prints til interiør, lav dem til gaver eller fyld et fotoalbum med dyrebare minder. Vælg mellem 3 forskellige størrelser: 10x10cm, 10x13cm og 10x15cm.

Tilføj en Memory Box og du har den perfekte gave, allerede når den er leveret.

Fra 45kr

 
slide_retros+fotoställ-7.jpg

Livet på display

Billeder med retro følelse kombineret med en tidløs birkeshylde i skandinavisk design. Vælg 25 favoritter til at fremkalde, og pludselig har du lavet den mest personlige gave eller en unik indretningsartikel til dit hjem.

— 25 stk Retro Prints, trykt på højkvalitets fotopapir: Fujifilm Supreme HD Luster

— Bjørk fra Dalarna

— Bagsiden er stemplet for hånd

200kr

EN KLASSIKER! Foto strimler

Inspireret af den klassiske Photo Booth-strimmel og endeløse muligheder: Lav legende invitationer, dekorér din væg, giv en gave med en bog, og lad det være et personligt bogmærke, indram det, lav det til et takkekort, dekorér en gave eller lav det til ferie hilsner ...

130kr

 
framkalla-prints-canvas-tavle.jpg


Mal dine minder på Canvas

Fyld dit hjem med kærlighed! Udskriv dine bedste minder på en klassisk Canvas. Perfekt i alle rum!

— 100% bomuld og barnevenlig latexblæk

— Fås i tre forskellige størrelser: 30x40cm, 40x60cm & 50x70cm

— Trykt på 400 gram Premium Canvas

Fra 315kr

Vægkalender - En klassiker i luksusformat

Den klassiske vægkalender i en luksuriøs version, med spiral i kobber og perforeret logo. En givet gave til hele familien, fra farmor til lillesøster. Udvælg 12 billeder som passer bedst og skift mellem liggende og stående fotos. OBS! Limited edition - tilgængelig i november.

— Printet på 270 gram Mohawk Superfine Eggshell FSC papir

— En måned per ark

— Papir som er let at skrive på

330kr

 

GAVE FORSLAG! Gavekort

Forkæl dine kære med et gavekort og lad dem forvandle deres yndlings minder til hvad end de selv foretrækker. Det bliver ikke mere personligt end det, når det kommer til at give gaver.

Fra 150kr

framkalla-print-posters-plakat

Et billede, en plakat

Vælg et yndlingsbillede eller flere og udskrive som en kunsttryk i plakatformat på mat papir. Hæng op direkte på væggen eller give væk til en person, du kan lide

— Leveres i 6 størrelser: 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50 og 50x70

— Trykt på højkvalitets fotopapir: Fine Art Hahnemühle Studio Enhanced 210 gram, mat

Fra 200kr

 

GAVE FORSLAG! Retro Prints + Memory Box

Retro versionen af et print og den gamle tids klassiker. Vælg mellem 20, 40 eller 80. Leveres altid i en smuk Memory Box med et gratis til/fra- og et arkivkort. Giv den som en gave eller læg den et til pynt sted for at dekorere dit hjem.

Fra 130kr

 

EN FAVORIT! Fotomagneter

En skøn klassisk måde at dekorere dit køleskab på, en lampe eller ganske enkelt alt med en lille magnetisk tiltrækning. Dine magneter leveres som et parti af ni, der måler 5x5cm hver.

140kr

 

Indrammet prints i 5 forskellige størrelser

Dekorer dit hjem med minder eller byg din egen væg af personlig fotokunst. Størrelser: 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50

Leveres indrammet og klar

 Svenske kvalitetsrammer i hvid, sort eller eg

— Vælg mellem sort/hvid passepartout eller full bleed print

— Ægte/floatglas som standard

— Syre fri tapet bagside for et langvarigt liv

Fra 549kr

framkalla-poster-calendar-kalender-print.jpg

FAVORIT! Hele året på samme plakat

Den klassiske kalender i kombination med fotoplakatets design. Fortæl om dit år i billeder med vores yndlings kalender. Perfekt som en gave til dig selv eller en person, du kan lide meget. OBS! Limited edition - tilbage i november.

— Trykt på 210g højkvalitets matpapir (Hahnemühle, Studio Enhanced)

— Tilføj en ramme, og dine varer er klar til at dekorere en væg direkte

— En størrelse: 50x70cm

349kr

 

Fotoholder i birk + kalenderkort

Genoplev dine bedste minder ved hjælp af tykt, mat og luksuriøst papir og en delikat fotoholder af birk, i ægte Skandinavisk stil. Vælg dine 12 favoritbilleder, én for hver måned, og lad denne fotostand i birk fortælle et år i billeder. OBS! Limited edition - tilgængelig i november.

- Printet på 270 gram Mohawk Superfine Eggshell FSC papir

- Birketræ fra Dalarna, Sverige

- Håndstemplede bagsider

- 100% produceret i Sverige

330kr

 

Har du ikke appen endnu? Intet problem:

Sig hej til vores raffinerede serie af Framed Prints, som gør det muligt for dig at bestille din egen fotokunst, fra dine personlige billeder. Det er et koncept, der inviterer os alle til at skabe skøn interiør fra vores største livshistorier. Eller at give noget væk noget, der virkelig betyder noget for dig og den glade modtager.

Lav din vægkunst ud fra dine egne yndlingsbilleder. Fortæl en historie om dine børn, dit bryllup eller din yndlings ferie. Eller skab noget kunst fra dine bedste konceptuelle skud, hvis det er det du godt kan lide. Funktionen Alt er muligt er den stærkeste funktion i vores ‘indrammet print’ serie.

 

Raffineret kvalitet

Hvis du investerer i at skabe din egen væg af minder, ønsker vi at den skal vare en livstid. Kvaliteten af print er den fineste på markedet, vores rammer er alle lavet af svensk træ af høj kvalitet, og vi lægger ægte glas i dem, i stedet for akryl versionen.

frames_framedprints_webben.jpg

Ramme farver

Alle vores rammer er lavet i Sverige af høj kvalitets træ og kan blive leveret i hvid, sort eller eg. 

framedprints_miljö.jpg

Full bleed

Er du ikke en passepartout venlig person? Eller foretrækker du at prøve noget nye? Vælg vores full bleed mulighed for at få et fuld størrelses print. 

taped_framedprints_webben.jpg

Syrefri tapede bagsider

Vi er stolte over vores håndværk, hvor vi taper alle vores bagsider med syrefri tape, ligesom på museerne. Hvorfor? Simpelthen fordi vi ønsker, at dine prints skal vare en livstid.

passepartout_framedprints_webben.jpg

Passepartout

Vi bruger kun den højeste kvalitet af syrefri passepartout. Vælg mellem sort eller hvid.

realglass_framedprints_webben.jpg

Ægte glas

Alle vores rammer er pænt indkapslet i ægte glas i stedet for akrylglas.

Valg og detaljer

Papir kvalitet: Hahnemühle 310 gram Pearl - Semi mat fotopapir.

Indramnings teknik: Syrefri 400 gram papir på indersiden af bagsiden, tapet med syrefri tape på bagsiden for at vare en livstid. Floatglas som standard.

Ramme materiale og farve muligheder: Svenske højkvalitets trærammer i hvid, sort og eg.

Rammeformater: 30x30, 30x40, 40x40, 40x50, 50x50. Alle størrelser måler 20 mm dybde og 15 mm bredde.

Indramningsmuligheder: Syrefri sort/hvid passepartout eller full bleed.


Bliv inspireret af vores kreative fællesskab

Find inspiration fra vores herlige fællesskab. Alle kreationer repræsenterer forskellige livshistorier og forskellige stilarter, men alle er produceret med samme ægte kvalitet og teknik.

Få det til at ske

Find din yndlings mur og begynd at forestil dig hvordan du fortæller din visuelle historie. Lad det så vokse til noget smukt, unikt, personligt og stilfuldt.

 

Har du ikke appen endnu? Intet problem:

Framing Life

Livet er bedst når det leves. Næstbedst når det er husket. Derfor tror vi på, at det skal være nemt at omdanne dine digitale minder til fysiske prints af høj kvalitet. Uanset om du vil dekorere dit hjem, give værdifulde øjeblikke som gave, indsamle eller blot arkivere dine billeder i Memory Boxes - det er de ting, vi gør bedst. Og det er simpelt. Download appen og kom i gang. Printning har aldrig været så ubesværet.  

Højkvalitets prints, produceret i Sverige

Alle vores produkter er produceret i Sverige, og vi er stolte af at nævne, at vi personligt har håndplukket papir- og udskrift metoden for at sikre livslang kvalitet på alle vores printede produkter. Når vi producerer lokalt, er det lettere for os at sikre den højeste kvalitet, gode betingelser og hurtig levering. Alt det, vi synes er vigtigt.

 

Har du ikke appen endnu? Intet problem:

Er du en Storyteller? Samarbejd med os!

 

Vores fotoprodukter opnår ikke fuldt potentiale, før de er fyldt med gode livshistorier, øjeblikke og minder. Vi er derfor altid på udkig efter folk der kan lave vores produkter til det bedste de kan være, ved at tilføje personlighed, stil og prikken over i’et.

 

Er du influencer?

Alle har en historie at fortælle, og hvorfor ikke fortælle den gennem prints? Derfor kan enhver blive vores influencer. Vi kigger ikke efter en bestemt type eller en bestemt slags hjem. Vi leder efter mangfoldighed og livshistorier, alle unikke på deres egen måde. Har du lyst til at fortælle din, og samtidig hjælpe vores produkter, med at nå et nyt niveau med din kreativitet? Tøv ikke med at kontakte os for samarbejde. Når du gør det, bedes du venligst give os alle de ting, der er værd at vide. Som statistik over følgere, læsere, indtryk og generelt engagement fra dine sociale kanaler som Instagram og blog platforme. Og selvfølgelig links til dine platforme, så vi nemt kan se, om vi ville være et godt match.

 

Er du et interessant firma på udkig efter synergi? 

Vi ved alle, at en plus en, er lig med to. Er du et firma, der sælger spændende produkter, der kunne få noget ud af vores printede varer og omvendt? Tror du, at vi kan finde en måde at opløfte hinanden på og samtidig skabe ekstra værdi for vores kunder? Så er vi virkelig interesseret i at starte en samtale med dig.

 

Er du en fotograf der leder efter en partner til prints?

Er du en af de fantastiske mennesker, der hjælper andre med at udødeliggøre deres minder fra særlige dage, mens deres historier bliver fortalt visuelt? Måske er du en bryllupsfotograf, en familiefotograf eller portrætfotograf? Eller måske fanger du liv og natur i al sin herlighed? Eller foretrækker du den mere konceptuelle og kunst agtige form for fotografering og vil sælge dit kunstværk til dit publikum? Uanset hvordan du skyder dine billeder - hvis du vil gøre dit arbejde til print, vil vi gerne blive din partner i prints. Aftalen er enkel: Du bestiller med din specielle kode, uden at betale noget ved kassen. Derefter videresælger du til den pris der passer dig, og vi vil fakturere dig en gang månedligt. Se vores Print Partner PDF for flere detaljer.

 


Kontakt for samarbejde:

Name *
Name

We’re really looking forward to start Framing Life with you. 

Join our social and creative community

Instagram @framkalla - Check out what our 55k + community is doing.

Use #framkalla // #framinglife to inspire and to get inspired. 

Framkalla er drevet af Framkalla Europe AB, identificeringsnummer 556943-4227. Disse regler og vilkår er etableret mellem Framkalla og dets kunder. Svensk lov er anvendt på alle vilkår mellem Framkalla og kunden.

Din personlige data

Ved bestilling af køb hos Framkalla accepterer du at Framkalla bruger din personlige data til at gennemføre din ordre. Din personlige information håndteres i overensstemmelse med den Svenske Data Beskyttelses Lov (GDPR). Når du bestiller, giver du Framkalla og mulige underleverandører retten til at håndtere dine billeder. Du accepterer også, at Framkalla og Framkallas partnere kan sende invitationer og tilbud til din email-adresse og via sms. Kunder skal være over 18 år, i overensstemmelse med distriktskøbsloven.

Din ordre

Så snart Framkalla modtager din ordre og bestilling betaling, sendes en bekræftelses-email til dig. Det er derfor meget vigtigt, at du indtaster en korrekt email-adresse. Gem venligst bekræftelses-emailen, så du kan finde dit bestillings-ID, i tilfælde af spørgsmål til kundeservice. Vores kundeservice er åben fra kl. 9 til 17 på hverdage, og vi forsøger altid, vores bedste for at give svar indenfor 1 dag (weekender og helligdage er ikke inkluderet).

Din betaling

Betaling håndteres af Klarna eller Stripe. Du har mulighed for at betale med dit kreditkort (Visa, Mastercard/Eurocard), netbank eller faktura. Alle priser er inklusiv 25% moms . Følsomme oplysninger som dine kreditkortoplysninger overføres altid til Klarna eller Stripe krypteret (SSL) for at sikre, at ingen andre har adgang til oplysningerne. Ingen følsomme oplysninger gemmes af .

Forsendelse og levering

Vi sender dine ordrer med Postnord. Vi leverer indenfor 5-7 arbejdsdage. Hvis du ikke har modtaget din levering efter 10 arbejdsdage, kontakt kundeservice på hello@framkalla.com. Indtast venligst dit bestillingsnummer i mailen. Sørg for at indtaste den rigtige leveringsadresse, når du bestiller, Framkalla er ikke ansvarlig for tabte pakker på grund af forkert adresse, eller hvis kundens navn ikke er synligt på døren/postkassen. Større ordrer vil blive leveret til dit nærmeste posthus. Når din ordre er afhentet til levering, vil du modtage en email med sporings-ID, så du kan spore din ordre (kun muligt at spore pakker i Sverige). Du modtager en SMS-besked når din ordre er klar til afhentning på dit lokale posthus. Du vil også modtage en påmindelse på e-mail, efterfulgt af en påmindelse sendt til din hjemmeadresse. Det er derfor meget vigtigt, at du bekræfter dine detaljer, før du bestiller. Glem ikke at medbringe dit ID, når du afhenter din pakke. Din pakke ligger klar til afhentning på posthuset i 14 dage, indtil den sendes tilbage til Framkalla.

Vi sender ikke ordren igen, hvis den ikke er blevet afhentet af kunden. Som sikkerhedsrutine, kasseres alle ordrer der kommer retur. Kontakt vores kunderservice hello@framkalla.com, hvis din bestilling er returneret, så hjælper vi dig meget gerne derfra.

Afbestilling eller ændring af din ordre

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du sende en mail til kundeservice på hello@framkalla.com før kl. 6 om morgenen efter bestillingsdagen. Men vær opmærksom på at din ordre er tilpasset og ikke kan annulleres, når den først er færdig. Vi vil altid gøre vores bedste for at annullere i tide, men hvis vi ikke kan, er der ingen mulighed for tilbagebetaling. Det er ikke muligt at ændre din ordre efter betaling. Da vores produkter er unikke og tilpassede, takket være dine egne billeder, er der ingen afbestillings- eller ændringspolitik i overensstemmelse med Afstandskøbsloven.

Gendan din ordre

Hvis der er noget galt med din ordre ved levering, bedes du kontakte vores kundeservice på hello@framkalla.com. Beskriv hvad der er galt med din ordre og hjælp os ved at vedhæfte nogle billeder, der forklarer problemet. Hvis vi konkluderer, at der er en fejl i produktionen af din ordre, eller hvis din ordre er blevet beskadiget under transport, kompenserer vi gerne med en ny ordre. Eventuelle fejl eller skader på din ordre skal meddeles kundeservice senest 14 dage efter levering.

Ændringer eller fejl

Vi forbeholder os retten til eventuelle fejl, herunder prisfastsættelse, tekniske problemer eller forkerte oplysninger fremlagt af Framkallas tjenester. Hver gang du bruger vores tjenester, accepterer du at overholde de gældende vilkår og betingelser. Framkalla forbeholder sig retten til enhver tid at ændre disse vilkår og betingelser.

Kundetilfredsheds garanti

Vi forsøger altid at tilfredsstille vores kunder så meget vi kan og derfor sætter vi stor pris på, at du kontakter os hvis du har nogle bekymringer. Vi er her for dig på hello@framkalla.com og vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig