Letar du efter samarbete?

 

Våra produkter når inte sin fulla potential förrän de fylls med magiska livsberättelser, ögonblick och minnen. Därför söker vi alltid efter kreativa själar som kan göra ta våra produkter till nya nivåer genom att addera personlighet, stil och finess. 

 

Är du en influencer?

Alla har vi en historia att berätta och vad är bättre än att låta dessa få liv än genom prints? Vi menar därför att alla kan bli en influencer. Vi letar inte efter en specifik typ eller ett specifikt typ av hem. Vi letar efter olika livsberättelse som alla är unika i sitt slag, för det är det som gör varje produkt till vad den är. Vill du berätta din historia och samtidigt hjälpa våra produkter att nå nya höjder med din kreativitet? Tveka inte på att att höra av dig till oss. Och när du gör det, bifoga alla detaljer som vi behöver för att kunna gå vidare, så som statistik över följare, läsare, exponeringar och engagemang från dina sociala kanaler så som Instagram och bloggar. Och glöm inte att länka till dina plattformar så att vi lätt kan se om vi kommer vara en bra match.  

Är ni ett intressant företag och vill skapa synergier? 

Vi vet alla att ett plus ett blir två. Säljer ert företag intressanta produkter som skulle dra nytta av våra printade produkter och tvärt om? Tror ni att vi tillsammans kan lyfta varandra och samtidigt skapa mervärde för våra användare/kunder? I så fall är vi väldigt intresserade av att snacka mer mer er. 

 

Är du fotograf och letar efter en Printing Partner?

Är du en av alla fantastiska människor som hjälper andra att föreviga deras minnen från speciella dagar? Kanske är du bröllopsfotograf, familjefotograf eller porträttfotograf? Eller kanske fångar du livet och naturen på bild i all sin prakt? Eller så föredrar du mer konceptuellt och konstnärligt foto och vills sälja dina fantastiska bilder som prints? Hur du än föredrar att fotografera - om du vill framkalla dina bilder vill vi bli din Printing Partner. Dealen är enkel: du beställer med din personliga kod och betalar ingenting i kassan. Sedan säljer du dem för hur mycket du än föredrar och vi skickar din faktura en gång i månaden. Ta en titt i vår Printing Partner PDF förmer info och detaljer. 

 

Kontakta oss för samarbete:

Namn *
Namn

Vi ser fram emot att rama in livets bästa ögonblick med dig.